Villa Zeezicht logo
Villa Zeezicht logo
Boek nu
Hond vriendelijk

Nieuws

 - Bistro in de wintermaanden gesloten

Bistro in de wintermaanden gesloten

22 november 2021

De bistro is in de wintermaanden gesloten van 1 november tot 18 februari. Ook zal er in die periode ook geen ontbijtbuffet beschikbaar zijn.

 - Bar bistro De Zalm open

Bar bistro De Zalm open

2 oktober 2021

Onze bistro en het ontbijtbuffet is de gehele zomer open geweest en we hebben onze gasten weer heerlijke drankjes en hapjes kunnen serveren. De maatregelen zijn weer versoepelt dus men hoeft nu ook de ander halve meter niet meer in acht te houden en mondkapjes zijn niet meer nodig. Het is mogelijk dat wij moeten vragen naar een QR-code of een negatief coronatest.

 - Korting

Korting

9 december 2020

Wilt u een week, weekend of midweek verblijven in een van onze appartementen tussen de periode 8 januari en 8 maart 2021 dan krijgt u 19% korting op de prijs van het appartement.

 - Bistro en terras weer open!

Bistro en terras weer open!

28 mei 2020

Helaas is de bistro al weer enige tijd gesloten. Ook kan er niet worden ontbeten in de bistro. We hopen weer in januari 2021 open te kunnen.

 

Per 1 juni mag de horeca beperkt weer open. Eindelijk. Veel mensen kijken ernaar uit om weer uit eten te gaan of met wat lekkers op het terras te zitten. En dat kan ook weer bij ons!! Met gepaste maatregelen en extra hygiëne kunnen wij onze gasten weer hartelijk welkom heten.

In onze bistro worden kleine hapjes en borrelplankjes geserveerd. Men kan heerlijk op het terras een drankje drinken terwijl de kinderen in de speelruimte zich vermaken. Of in ons heerlijke zwembad wat alleen voor onze hotelgasten toegankelijk is.

Ook zijn de stranden weer open waar men een schermpje met zonnebedje kan huren. Bij de paviljoens zullen ze u ook met de nodige aanpassingen graag weer bedienen met een lekker hapje en drankje.

 - Corona

Corona

16 maart 2020

De overheid heeft besloten om ook alle scholen, kinderopvang, sportclub en horeca te sluiten tot 6 april.

 - Coronavirus (COVID19)

Coronavirus (COVID19)

13 maart 2020

Beste gasten,

In verband met het Coronavirus willen we onze gasten laten weten dat er voor alsnog geen reden is om niet naar Noordwijk te komen. Er zijn voor als nog geen negatieve adviezen vanuit de autoriteiten.

Wel hebben we besloten, puur uit voorzorg, dat we de bistro gesloten houden voor onbepaalde tijd en is er ook geen mogelijkheid voor ontbijtbuffet in de bistro.

Zodra er veranderingen zijn zullen wij dit uiteraard vermelden.

Directie Villa Zeezicht/Bistro De Zalm

 - Feestdagen 2019/2020

Feestdagen 2019/2020

29 november 2019

Bistro De Zalm is met de feestdagen gesloten. Vanaf 23 december tot en met 2 januari hebben we vakantie. In deze periode is er ook geen ontbijt mogelijk. Wel zullen wij onze gasten blijven ontvangen in de appartementen.

We wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen en een fantastisch 2020!!!

 

 - Opening januari 2019

Opening januari 2019

1 november 2018

Op maandag 14 januari 2019 zullen we het vernieuwde Hotel Villa Zeezicht openen voor gasten. Lees meer

 - Verbouwing 2018

Verbouwing 2018

15 oktober 2018

Lees meer