Villa Zeezicht logo
Villa Zeezicht logo
Boek nu
Hond vriendelijk
Bekijk appartementen Bekijk appartementen en reserveer Boek nu

Appartementen

  • Check in van 14:30 tot 23:00 uur
  • Check out van 07:00 tot 10:30 uur

 

  • Annuleren of uw boeking wijzigen is kosteloos tot 2 dagen voor de aankomstdatum.
  • Daarna of wanneer men helemaal niet komt zal er 25% van de totale reserveringskosten in rekening worden gebracht.

 

  • Toeristenbelasting voor 2024 is € 2,50 per persoon per dag
  • Ontbijtbuffet € 14,50 p.p. (kinderen € 7,50 p.p.)
  • Parkeren gratis op eigen terrein (ook in de straat)
2 persoons - 2 persoons

2 persoons

2 persoons

De 2-persoonsappartementen liggen alle op de 3e etage zowel aan de noordkant als aan de zuidkant. Twee hiervan hebben uitzicht op zee. De andere hebben verreikend uitzicht over het dorp of over de villawijk in de duinen. Vanuit het raam is ook de zee te zien.

 

2 persoons deluxe - 2 persoons deluxe

2 persoons deluxe

2 persoons deluxe

Het pareltje van het hotel! Dit appartement heeft geen aparte slaapkamer maar is een grote ruimte. Het heeft een waanzinnige raampartij met prachtig uitzicht op zee. Dit appartement ligt op de 3e etage en heeft een ruim balkon.

2/4 persoons - 2/4 persoons

2/4 persoons

2/4 persoons

Op de 1e en op de 2e etage bevinden zich de 2-4 persoonsappartementen aan de noordkant en aan de zuidkant. Het heeft 1 slaapkamer en een slaapbank in de woonkamer. Deze appartementen zijn voorzien van een fijn balkon met uitzicht op zee.

3 persoons - 3 persoons

3 persoons

3 persoons

De 3-persoonsappartementen zijn gelegen aan de westkant van het hotel met uitzicht over zee. Het heeft een royale woonkamer en slaapkamer met 3 bedden.  Een is gelegen op de 1e etage en een op de 2e etage.

3/5 persoons - 3/5 persoons

3/5 persoons

3/5 persoons

Deze appartementen liggen op de 3e etage aan de zuid kant en aan de noordkant. Het uitzicht over de noordkant is over het dorp en reikt tot in de wijde omgeving. Aan de zuidkant is het uitzicht over de villa wijk in de duinen. Vanuit de ramen is ook de zee te zien. Het appartement heeft 1 ruime slaapkamer met 3 bedden. In de ruime woonkamer staat een slaapbank.

4 persoons - 4 persoons

4 persoons

4 persoons

De 4-persoonsappartementen hebben alle uitzicht op zee en zijn voorzien van een balkon. Ze zijn gelegen aan de zuid-westkant en aan de noord-westkant van het hotel op de 1e en 2e etage. Het appartement heeft 2 slaapkamers met elk 2 bedden.

4/6 persoons - 4/6 persoons

4/6 persoons

4/6 persoons

Het 4-6 persoonsappartement is gelegen op de 4e etage aan de zuidzijde van het hotel met prachtig uitzicht over de mooie villawijk in de duinen. Dit appartement is voorzien van een badkamer met toilet en een apart toilet. Het heeft 2 riante slaapkamers en een slaapbank in de ruime woonkamer.

5 persoons - 5 persoons

5 persoons

5 persoons

De 5-persoonsappartementen bevinden zich op de 1e en 2e etage. Twee hiervan zijn gelegen aan de noordkant en twee aan de zuidkant. Degene op de 1e etage hebben een erkertje daar waar ze op de 2e etage zijn voorzien van een Frans balkonnetje. Het appartement is voorzien van een badkamer met toilet en een apart toilet. Er zijn 2 slaapkamers waarvan een met 2 bedden en een met 3 bedden.

6 persoons - 6 persoons

6 persoons

6 persoons

Het 6-persoonsappartement is gelegen op de 4e etage aan de noordzijde van het hotel. Dit appartement heeft een ruime woonkamer en 3 riante slaapkamers. Het is voorzien van een badkamer met douche en toilet en nog een apart toilet.

Met uitzicht op zee en met uitzicht over het dorp dat prachtig is en reikt tot in de verre omgeving.

Villa Willy - Villa Willy

Villa Willy

Villa Willy

Villa Willy is een bungalow gelegen direct naast het hotel met uitzicht op zee. De bungalow heeft een gezellige woonkamer op het zuiden en 3 ruime slaapkamers met wasbak. Het is voorzien van een badkamer en een aparte douche. In de badkamer zijn wasmachine en droger aanwezig.

Het heeft een oprit met ruimte voor 3 auto’s en een grote tuin met terras op het zuiden.